Júl 20, 2019
9 Views
0 0

Bíró Attila: Ez volt az első meccs az életemben, amit tájfunban kellett lejátszani

Written by

Ahogyan arról írtunk, a magyar női vízilabda-válogatott sima, 17-6-os győzelmet aratott Új-Zéland felett a kvangdzsui olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, így bejutott a negyeddöntőbe és az olaszokkal meccsel majd. A szombati összecsapást ugyan 25 Celsius-fokban rendezték,

az elmúlt két napban a vb helyszínén óriási volt páratartalom, ami mellé még erős szél és szakadó eső is társult.

„Ez volt az első mérkőzés életemben, amit tájfunban kellett lejátszani, de így is realizáltuk a két csapat közti különbséget. Harcos csapat az új-zélandi, ráadásul ilyenkor a jobbik válogatott nehezebben kap emberelőnyt, ugyanakkor az igazi értékmérő hétfőn lesz” – mondta Bíró Attila a találkozót követően az MTI-nek.

A kapitány szerint az olasz csapat legalább olyan erős, mint az orosz, amely a csoportkörben könnyedén legyőzte a magyarokat. A negyeddöntőt hétfőn rendezik magyar idő szerint 11.30-tól.

Vízilabda, nők, a negyeddöntőbe jutásért

Magyarország – Új-Zéland 17-6 (4-2, 4-1, 4-1, 5-2)

gólszerzők: Keszthelyi 4, Leimeter 3, Szilágyi, Vályi, Gurisatti 2-2, Parkes, Rybanska, Illés, Tóth-Csabai 1-1, illetve Houghton, McDowall 2-2, Doyle, Howarth 1-1

Magyarország: Gangl – Vályi, Leimeter, Keszthelyi, Illés, Szilágyi, Parkes, cserék: Tóth-Csabai, Gyöngyössy, Rybanska, Gurisatti, Horváth, Magyari (kapus)

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

https://24.hu/sport/2019/07/20/vizilabda-vb-magyar-uj-zeland-tajfun/

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Categories:
24.hu · Sport · Vízilabda
banner

Leave a Comment