okt 20, 2019
1 Views
0 0

Vége a Szellemirtók 3 forgatásának

Written by

Befejeződtek az új Ghostbusters-film munkálatai.

A filmesek nem csak a forgatáskezdéseket próbálják meg manapság promóciós célokra felhasználni, hanem a forgatások befejezéseit is, hiszen ez remek apropóként szolgál arra, hogy a közösségi oldalakra különféle képeket posztoljanak. A Szellemirtók új epizódjának rendezője is így tett.

Most tehát kezdődhet az utómunka és a film előkészítése a július 10-i amerikai premierre. Mint ismert, a franchise legutóbbi, 144 millió dollárba kerülő epizódja Amerikában 128, a világ többi részén pedig 100 millió dollár bevételt hozott.

  • Szeretném pontosítani a cikket:
    Mint ismert, a legutóbbi, 2016-os, Ghostbusters néven futó film, az alapötletet leszámítva, NEM a franchise része, hanem szegény Paul Feig idétlen agymenése volt.
    Ez tény, még akkor is, ha vannak olyanok, akiknek tetszett a film – amit természetesen tiszteletben tartok.
    (Érdekesség: az elkészült 3. rész kapcsán – és annak ellenére! – Paul Feig azt nyilatkozta, ő szívesen folytatná a csajos verziót, ha valaki megkérné rá. Remélem, senki nem fogja…)

‘)); $(‘#bmone2n-24996\\.2\\.5\\.2’).prependTo(‘#bmone2r-24996\\.2\\.5\\.2’); bmone2n.makeAd(‘24996.2.5.2’); /* ]]> */Forrás: https://sg.hu

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
SG.hu
banner

Leave a Comment