feb 28, 2019
52 Views
0 0

Tényleg megérkezett: bemutatták a 35 ezer dolláros Teslát!

Written by

A 2016-os bemutató után végre elérthetővé válik a Tesla Model 3 legolcsóbb, 35 ezer dolláros változata, amellyel egyetlen töltéssel több, mint 350 kilométert lehet majd megtenni.

Február 27-én Elon Musk, a Tesla vezére Twitteren jelentette be először, hogy csütörtökön fontos hírekkel fog előrukkolni. A szűkszavú üzenet hatására azonnal megindultak a spekulációk, hogy mégis milyen újdonságokat fognak majd bemutatni az amerikai elektromosautó-gyártónál. A vásárlók mellett a piaci szereplők is hevesen reagáltak, a vállalat árfolyam több mint 5 százalékot erősödött Musk sejtelmes üzenetének hatására.

Tényleg megérkezett: bemutatták a 35 ezer dolláros Teslát!

Csütörtökön aztán futótűzként kezdett terjedni az az információ, amely szerint ideiglenesen szüneteltetik a Tesla Model S, X és 3 előrendelését a következő órákban, a vállalat pedig tovább fokozva az izgalmakat, annyit üzent: hatalmas dolgokat fognak bemutatni kaliforniai idő szerint délután 2:00 órakor.

Tényleg megérkezett: bemutatták a 35 ezer dolláros Teslát!

A Tesla-ügyekben mindig jól értesült Electrek aztán robbantotta is a hírt, a Tesla végre elkészült a Model 3 oly régóta ígért legolcsóbb, 35 ezer dolláros változatával.

További részletekkel kora reggelig jelentkezünk…

(Visited 4 times, 1 visits today)
Article Categories:
portfolio.hu
banner

Leave a Comment