jan 15, 2020
3 Views
0 0

Pályaválasztási nyílt nap középiskolásoknak

Written by

A Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai a rendőri hivatást népszerűsítették.

A Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. január 14-én a helyi rendőrkapitányságon tartottak pályaválasztási nyílt napot végzős középiskolások részére.

Az érdeklődők először a rendőri pályát bemutató filmeket tekintették meg, majd a rendészeti iskolákba jelentkezés feltételeiről és jelentkezés módjáról kaptak tájékoztatást az egyenruhásoktól.

A helyi rendőrkapitányság járőrvezetője a hivatásához kapcsolódó tapasztalatairól, személyes élményeiről tartott beszámolót. A fiatal rendőr készséggel válaszolt a felmerülő kérdésekre, mely kiterjedt az oktatási intézményben szerzett tapasztalataira is. Az előadás során a diákok megismerkedhettek a rendőri munka során használt kényszerítő eszközökkel és fegyverekkel. A pályaválasztási napra érkező középiskolások közül többeknek határozott elképzelésük van a rendőrré válással kapcsolatban.

Az érdeklődők további információkat kaphatnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a megye rendőrkapitányságain és rendőrőrsein, illetve a rendőrség honlapján.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Categories:
police.hu
banner

Leave a Comment