okt 18, 2019
1 Views
0 0

Nobember 13-án jön az összecsukható Moto

Written by

Hirdetés

Advertisement

A Motorola márkanév egyik legikonikusabb készüléke volt az első, pengevékonyként reklámozott, kinyitható V3, amit – milyen furcsa ezt leírni – 14 éve mutatott be a vállalat, és bizony igen nagy piaci sikert könyvelhetett el. (A fenti képen már a 2005-ös V3i látható.) A mobilnak a maga idejében voltak utódjai, ráncfelvarrott változatai, viszont az okostelefonos világban még nem próbálta bontogatni a szárnyait, ez fog most megváltozni: a RAZR 2019-et szánják szellemi utódjának, szintén kinyitható formában, de teljes érintőkijelzővel.

Nem hivatalos render már csomó helyről érkezett, a véglegesre még kicsit várni kell
Nem hivatalos render már csomó helyről érkezett, a véglegesre még kicsit várni kell [+]

A Motorola egyelőre még csak a bejelentésről szóló hírt és a november 13-ai, szerdára eső dátumot közölte, viszont korábban már felbukkantak renderek a mobilról, ami alapján elképzelhetjük, hogy fog majd kinézni a termék, amikor összeáll.

[+]

A pletykák Snapdragon 710 rendszerchipről, 4/64 GB-os vagy 6/128 GB-os konfigurációkról és 2730 mAh kapacitású akkumulátorról beszélnek, ám nem érdemes egy hardverben hasonló, átlag középkategóriás árszintjein gondolkodni: 1500 dollárnyi, azaz 450 000 forint körüli árazás várható, a hajlítható technológia nyilván nagyon megdobja a költségeket gyártói oldalon is, a RAZR pedig egy igazi prémiumtermék lesz.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
mobilarena
banner

Leave a Comment