Sze 7, 2019
61 Views
0 0

Még a szezonrajt előtt kirúgták a sisakja miatt is hisztiző NFL-játékost

Written by

Az Oakland Raiders még a szezonnyitó meccs előtt megvált az NFL egyik legjobb és legjobban fizetett elkapójától, Antonio Browntól. Az elmúlt egy hónap amúgy is az elkapóról szólt, ő volt az, aki nem akart megválni 10 éves sisakjától, hiába nem számít már túl biztonságosnak.

Az elkapó csütörtökön összebalhézott a Raiders általános igazgatójával, – úgy kellett őket szétválasztani – , Mike Mayockkal, amiért pénzbüntetést is kapott. Ezzel együtt arra lehetett számítani, hogy Brown hétfőn ott lesz a csapatban a Denver Broncos ellen. 

Brown viszont eléggé berághatott, mert az Instagramjára ezt posztolta: „Engedjetek el, Raiders.”

GettyImages-1168645368

Az elkapó márciusban került cserével a Pittsburgh Steelerstől az Oaklandhez, három évre írt alá, évente több mint 50 millió dollárt garantáltak neki, és ezzel az egyik legjobban fizetett játékossá vált a posztján. 

A Raiders végül elengedte Brownt, aki így szabadügynökké vált, bármelyik csapathoz leigazolhat. A menedzsere már közölte is, dolgoznak, hogy új csapathoz kerülj a játékos. 

Brown a lelépéssel és balhéjával együtt 30 millió dollárt is bukhat. Ahogy korábbi cikkünkben írtuk, valószínűsíthető, hogy a Raiders, ismerve az elkapó előéletét, a 30 milliós garantált összeget jó viselkedéshez is kötötte a szerződésben. 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
120 yard · Index.hu
banner

Leave a Comment