aug 27, 2019
57 Views
0 0

NFL-szerződést ajánlottak az amerikai női futballcsapat sztárjának

Written by

2019.08.27. 17:14

Miniszenzáció lett az NFL előszezonjában az amerikai női futballválogatott sztárjából, Carli Lloydból, miután a kétszeres olimpiai és világbajnok és 282-szeres válogatott játékos ellátogatott a Philadelphia Eagles és a Baltimore Ravens közös edzésére augusztus közepén.

És ha már ott volt, akkor kipróbálta, hogyan menne neki a rúgás – ezzel hívta fel magára a figyelmet, ugyanis volt olyan mezőnygólkísérlete, amit 55 yardról vágott be.

Ne maradjon le semmiről!

Az augusztus 20-i edzésen készült videó után Lloydot több NFL-csapat is megkereste, hogy nem érdekelné-e egy lehetőség a profi amerikaifutballisták között. Sőt, a Fox Sports megtudta Llyod edzőjétől, hogy olyan csapat is volt, ami elég konkrét ajánlattal jelentkezett:

a titokzatos csapat a negyedik előszezonmeccsén pályára is küldte volna rúgójátékoskont Lloydot.

Az amerikai női futballcsapat sztárját érdekelte volna a lehetőség, csakhogy mind a 32 csapat csütörtökön játssza az utolsó felkészülési mérkőzését, pont akkor, amikor az amerikai női válogatott Portugália ellen játszik majd barátságos mérkőzést a világbajnoki győzelem utáni ünnepi turné újabb állomásaként.

Elképzelhető persze, hogy a barátságos meccs nélkül sem vállalta volna az éles helyzetet Lloyd a limitált gyakorlási idő miatt.

15%

4999 Ft

4250 Ft

15%

1990 Ft

1692 Ft

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
120 yard · Index.hu
banner

Leave a Comment