ápr 11, 2019
124 Views
0 0

Mészáros Lőrinc lánya is felkerült a NAV szégyenlistájára

Written by
CsD

2019.04.11. 14:50

Mészáros Lőrinc fiatalabb lánya is szerepel a NAV listáján, amelyen az áfa-bevallási kötelezettségüknek legalább két éve eleget nem tevő a 27 ezer céget és magánszemélyt szedte össze a hatóság. A több mint 2000 oldalas listán a G7.hu szúrta ki Homlok-Mészáros Ágnes nevét, egész pontosan a 823. oldalon. 

Ágnes és nővére, Beatrix kiveszik a részüket a családi üzletből, Ágnes a Mészáros-birodalmat összefogó, hamarosan egybe olvadó két tőzsdei cégben, a Konzumban és az Opusban is betölt tisztséget a Céginfón található adatok szerint, de emellett még számos, a családi körbe tartozó vállalkozáshoz van köze. Férje, Homlok Zsolt, aki korábban a Swietelsky Vasúttechnika Kft. ügyvezetője volt, pedig közös vasútépítő céget alapított Mészáros Lőrinccel. 

A G7 Mészáros lányán kívül azt is kiszúrta a NAV monstre listájából, hogy abban többször is szerepel Bártfai-Mager Andrea a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter lakásának címe, ide ugyanis több olyan cég is be van jelentve, amelyek a miniszter volt férjéhez, Balogh Sándorhoz köthetők. 

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!

15%

2990 Ft

2542 Ft

15%

4999 Ft

4250 Ft

(Visited 3 times, 1 visits today)
Article Categories:
Adó és költségvetés · Index.hu
banner

Leave a Comment