dec 2, 2019
15 Views
0 0

Sajtóklub: Leesett a hó, Budapest összeomlott

Written by

Leesett a hó, Budapest összeomlott. Most, hogy Karácsony Gergely a főpolgármester, ez a téma a baloldali sajtóban kevesebb hangot kapott. Ezzel az aktuális hírrel kezdte a műsort Bayer Zsolt.

Huth Gergely véleménye szerint ma sokan nem értek be a munkahelyükre:

„A budai buszok viccen kívül olyan két óra alatt tették meg a köröket a városban. Aki elindult reggel mondjuk nyolcra munkába, az tízre be is ért a mai napon. Karácsony Gergelynek ezt így sikerült abszolválnia. Szemmel látható volt, hogy a legforgalmasabb budapesti közterületeken, átszállóhelyeken ez a jeges latyak ott volt hagyva.” (…) Karácsony Gergely közölte, hogy a szükséges négyszáz helyett csak kétszáztizenkét ember jelentkezett hómunkásnak.”

Gajdics Ottó az elhangzottakhoz hozzáfűzte:

„Szerintem Tarlós közölte a valamikori hómunkásokkal, akik mondjuk tavaly télen lapátoltak, hogy bosszúból ne jelentkezzenek az idén. Ezt így tudom elképzelni. Borzasztó nehéz nekem lemenni arra a szintre, ahogy ezt a balliberális sajtó kezelte anno, amikor még Tarlós István volt a főpolgármester, de azért úgy elgondolkodtató, hogy valaki, aki olyan mértékben klímavédő, annyira természetvédő, olyan nagyon tudja, hogy azonnal vészhelyzetet kell kihirdetni a klímakatasztrófa elkerülésére, hogy egy egyszerű hóesést nem tud a gyakorlatban kezelni. Mi lesz velünk, ha valóban valami katasztrofális dolgot hoz az időjárás?”

Bencsik András ezután kifejtette, hogy a télre nem lehet felkészülni. Erre a kijelentésre Huth Gergely azt reagálta, az nem mentség, hogy nem jelentkezett elég hómunkás a reggeli akadályok elhárítására.

„Az, hogy nem jelentkeztek elegen… Erről szól a kormányzás. Ha valaki kormányoz, akkor el kell érnie, hogy legyen elég hómunkás.” – emelte ki Huth Gergely.

Teljes műsor IDE kattintva tekinthető meg. 

Hír TV

http://hirtv.hu/sajtoklub/sajtoklub-leesett-a-ho-budapest-osszeomlott-2491308?utm_source=feed&utm_medium=rss

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
hírtv
banner

Leave a Comment