feb 28, 2019
50 Views
0 0

Az MNB javasolja, hogy mindenki alanyi jogon kerüljön be a magán-egészségügyi rendszerbe is az állami mellett

Written by

Az Infostart írta meg, hogy az MNB 330 pontos versenyképességi programja átalakításokat javasol az egészségügyi finanszírozási rendszerben. A javaslat értelmében minden munkavállaló bekerülne egy egészségpénztárba, és igénybe vehetné a magánbiztosító szolgáltatásait is.

Binder István, az MNB felügyeleti szóvivője az InfoRádiónak azt mondta, hatékonyabban, a rendelkezésre álló forrásból a mostani egészségügyi szolgáltatásokat olcsóbban is el lehetne érni.

Kislányok egy plüssállat orvosi ellátását mímelik egy orvostanhallgató (balra) vezetésével a közép-németországi Halle (Saale) egyetemi kórházában 2016. május 23-án.Illusztráció: Hendrik Schmidt/EPA/MTI

Az MNB javasolja, hogy alanyi jogon mindenki kerüljön be a magánbiztosítói rendszerbe is, és dönthesse el ő maga, mennyi pénzzel száll be. A munkáltatóknak pedig adó- és járulékmentessé tennék a befizetéseket. (Infostart)

Kapcsolódó

Népszerű

Uralkodj magadon!

Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

https://444.hu/2019/02/28/az-mnb-javasolja-hogy-mindenki-alanyi-jogon-keruljon-be-a-magan-egeszsegugyi-rendszerbe-is-az-allami-mellett

(Visited 9 times, 1 visits today)
Article Categories:
444 · Gazdaság
banner

Leave a Comment