Sze 30, 2019
15 Views
0 0

A szédelgő Ferrari eltékozolta az első és második helyet – nemzetközi sajtóvisszhang

Written by

A nemzetközi sajtó főként az ötszörös világbajnok és Szocsiban győztes Lewis Hamiltont dicsérte, illetve a Ferrari felsüléséről írt a vasárnapi Forma-1-es Orosz Nagydíj másnapján.

The Telegraph (Anglia):

„Hamilton tulajdonképpen nem számított igazán esélyesnek Szocsiban, de a szédelgő Ferrari eltékozolta az első és második helyet, Sebastian Vettel kiesése után Charles Leclerc az élről a harmadik pozícióba csúszott vissza. Miközben a brit megszerezte idei kilencedik futamgyőzelmét, a Ferrarit vezető Mattia Binotto megpróbált úrrá lenni a pilóták között kialakult krízishelyzeten, amely egy szombati egyezség eredménye volt.”

La Stampa (Olaszország):

Szokás szerint a Mercedes uralta az Orosz Nagydíjat, pedig a verseny első felében a Ferrari verhetetlennek tűnt. Vettel a hibridrendszer hibája miatt kényszerült kiállni a 28. körben, ráadásul mivel az út szélén állt meg, egy virtuális biztonsági autós szakasz következett, ami a Mercedes diadalát hozta.

Blick (Svájc):

„A maranellói ravasz rókák túlgondolták a taktikát, és lábon lőtték magukat. Hamilton már 82 futamgyőzelemnél tart.”

Marca (Spanyolország):

A Ferrari Szingapúrban megtréfálta a mezőnyt, és Szocsiban még rá akart tenni egy lapáttal. Leclerc sima sikere azonban elúszott, mivel az olasz istálló ismét hatástalan stratégiát választott. Mattia Binotto csapatfőnök ennél többet nem is árthatott volna a pilótáinak, különösen Leclerc-nek, aki sokkal jobbat érdemel. A monacói alaposan kioktatta 50 éves felettesét a felelősségvállalásról.

Kiemelt fotó: HOCH ZWEI / dpa Picture-Alliance

https://24.hu/sport/forma-1/2019/09/30/lewis-hamilton-vettel-leclerc-orosz-nagydij-f1/

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Categories:
24.hu · Forma-1 · Sport
banner

Leave a Comment