jan 25, 2020
22 Views
0 0

Közeleg a Valentin-nap: lepje meg ezzel a forrócsoki-különlegességgel kedvesét!

Written by

6 perce

forró csokoládé tonkabab forró ital gasztro

Csokoládéforgácsokból készíthetünk mennyei italt / Fotó: chocoMe

Fotó: Shutterstock

Blikk-információ

A Tonkababos forró csokoládéban a világ egyik legizgalmasabb fűszer különlegessége, a Venezuelából eredeztethető tonkabab randevúzik a kifejezetten magas kakaótartalmú (41%) tejcsokoládé bársonyosságával – valamint egy csipetnyi fahéjjal.

A mennyei desszertital egyik titka abban rejlik, hogy a „csodafűszerként” számon tartott tonkabab sokszínű, markáns aromájával egyszerre idézi fel a vanília, a fahéj, a mandula varázslatát, ráadásul eszményi párja az ínyenc csokoládénak. A tökéletes forró csokoládé élményért a chocoMe új termékét is csokoládéforgácsok formájában készítette el, amelyek egyenletesen olvadnak el a forró vagy felhabosított tejben – a végeredmény egyedülállóan krémes, ínycsiklandóan fűszeres és melengető desszertkülönlegesség.

Csokoládéforgácsokból készíthetünk mennyei italt / Fotó: chocoMe

Csokoládéforgácsokból készíthetünk mennyei italt / Fotó: chocoMe

Így készül a tökéletes forró csokoládé!

25-30 g csokoládéforgácsot keverjünk 2 dl forrásban lévő vagy felhabosított tejhez. Alaposan keverjük össze, miután a csokoládéforgácsok elolvadtak, kellemes, lágy csokoládéitalt kapunk – árulta el a csokoládémanufaktúra atyja, Mészáros Gábor.

EXTRA AJÁNLÓ
Így legyünk úrrá a kialvatlanságunkon (x)
Egyszerű trükkök, hogy jobban aludjon (x)
forró csokoládé tonkabab forró ital gasztro Valentin-nap

https://www.blikk.hu/eletmod/gasztro/kozeleg-a-valentin-nap-lepje-meg-ezzel-a-forrocsoki-kulonlegesseggel-kedveset/fmvc3hq

(Visited 5 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
blikk · Életmód
banner

Leave a Comment