jan 21, 2020
8 Views
0 0

Szívesen megszállna egy olyan hotelben, ahol egy elefánt az állandó vendég? Most megteheti!

Written by

Mivel az elefánt szabadon bóklászhat a hotel folyosóin, ezért nem akkora véletlen, hogy egy Twitter-felhasználó is belebotlott a termetes állatba. A hotelben megpihenő hölgy vasárnap, az ajtója kinyitása után bukkant rá a elefántra. Különleges élményeit azonnal meg is osztotta a közösségi oldalán:

A Jetwing szálloda reagált a hölgy meglepődésére, és azt nyilatkozta, hogy a teljesen kifejlett elefántbika 2013 óta a hotel leghűségesebb védőszentje – írja az Index.

Nata Kotta – az elefánt – kezdetben csak egyszer-egyszer tűnt fel a hotelben, azonban néhány éve már elmondhatja magáról, hogy állandó vendége lett a szállodának, ahol a Jetwing munkatársai el is fogadják őt. A kedves négylábú az ideje nagy részét hűsöléssel és alvással tölti a cserjék árnyékában, de ha kedve tartja, akkor a hotel folyosóin tehet egy sétát.

Nata Kotta néha lázad is, ugyanis volt már rá alkalom, hogy gyümölcsöket lopott autókból vagy a konyhából. Mindenesetre a hotel munkatársai nem büntetik meg ezért, helyette a látogatókat figyelmeztetik, hogy vigyázzanak gyümölcseikre és zöldségeikre.

https://www.blikk.hu/hoppa/allati/szivesen-megszallna-egy-olyan-hotelben-ahol-egy-elefant-az-allando-vendeg-most/wj1rsqt

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Leave a Comment