jan 21, 2020
5 Views
0 0

Schobert Norbi oldalán percről percre fogynak a lájkolók – Fogynak, ééérted!

Written by

Úgy tűnik, Schobert Norbi által generált botrány nem sült el jól számára, noha a biztosan egyrészt az volt a célja ezzel a megosztó témával, hogy róla beszéljen Magyarország. Ez sikerült, miután nyilvánosan kritizálta a pluszokat felszedett, le nem fogyott nőket és kismamákat, egyfelől rengeteg híresség és civil akadt ki az élő videói után, másfelől pedig úgy tűnik, ki is hátráltak mögüle követői.

A 24.hu szúrta ki, hogy a hétfői, videós bejelentkezéséhez képest mára jócskán megcsappant a hivatalos Facebook-oldalán lévő lájkok száma. Míg a hétvégén még a portál szerint 1.357.334 kedvelte a Norbi Update-oldalt, ez mostanra 1.352.000 alá csökkent. Ez már több mint 5000 kikövetést jelent, és a számok gyakorlatilag percről percre csökkenek.

Természetesen ez a szám, ahogy a 24.hu is felhívja rá a figyelmet. az új lájkok és a kilájkolások különbözete, tehát példájukkal élve könnyen lehet, hogy ennél nagyobb arányban hagyták el az oldalát a vele egyet nem értő személyek, ugyanakkor sokak értettek egyet gondolataival, és kedvelték be a lapot.

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/schobert-norbi-hizas-nok-facebook-oldal-like-ezrek-kovetik-ki/j3ve6vz

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Leave a Comment