jan 21, 2020
1 Views
0 0

Mutatjuk az új Meghan Markle-t, a hétköznapi anyukát – Az internet népe azonnal szétszedte

Written by

Mosolyogva sétált bele új életébe Meghan Markle! Sussex hercegnéjét Vancouver közelében kapták lencsevégre, egy erdős területen sétáltatta meg két kutyáját, és vele tartott kisfia, Archie is, továbbá hátulról két biztonsági személy kísérte. Bár a képek elsőre idillinek és igazán aranyosnak hatnak, természetesen nem kellett sok idő ahhoz, hogy az internetezők újból beleköthessenek Harry feleségébe. Sokan ugyanis azt kifogásolták, hogyan is viszi a ‘szerencsétlen’ Archie-t a babahordozóban. A képek tanulsága szerint a kenguru egyik pántja lecsúszott, aminek következtében a gyerek enyhe féloldalas helyzetbe került. Azt persze nem tudni, hogy mégis mennyi ideig volt így Archie, mindenesetre sokan azt tanácsolták az egykori előkelőségnek, hogy először tanulja meg használni a babahordozót, aztán vigye benne sétára kisfiát.

Természetesen Meghanékat testőrök követik végig a kis kirándulás közben, ez nem fog változni attól, hogy civil életre váltottak. Mindenesetre a sportos és csinos Meghan nagyon jól érezte magát, alig lehetett a mosolyt letörölni arcáról, boldogan élvezte a természet lágy ölén tett sétát.

ÉS ezután már férje is megérkezett hozzájuk, elkezdhetik új életüket!

(Daily Mail)

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/ime-meghan-markle-hetkoznapi-anyukakent-kanada-seta-archie-hordozo-testor/z8mbj06

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Leave a Comment