jan 15, 2020
2 Views
0 0

Magyar influenszerért rajong a világ: ezzel nyerte meg magának az embereket – fotók

Written by

Herbert Anita, magyar fitneszmodell kedden egy különösen kirívó Instagram-poszt feltöltésével lepte meg rajongóit. A provokatív fotón a 30 éves szépség egy gyönyörű tengerparton pózol, nagy épületekkel és zöld lombokkal szegélyezett, elmosódott háttér előtt. A modell nagy napszemüvegén keresztül pillant a kamera felé, miközben cinkosan mosolyog.

A türkizszínű fürdőruha remekül kiemeli Anita tökéletes alakját, oldalkivágása pedig tetoválására is rálátást enged. Az alkalmi fotózáson készült kép alatti szöveg a fitnesz modell 2020-as programját reklámozza, melyben a jelentkezők alsóbb izmainak kimunkálásán fog dolgozni.

Azt is elárulta, az ő kerek popsija sem csak a genetikának köszönhető, rengeteg edzés és munka áll az izomcsoport kimunkáltsága mögött.

A kommentelők rajongásig csodálják a magyar modellt, tetszésüknek a kép alatti komment-szekcióban adják jelét. A fotót közel 32.000 ember kedvelte, ha ez ilyen ütemben halad, ez lehet Anita egyik legsikeresebb posztja. De amennyiben tovább görgetünk az oldalán, hamar rájövünk arra, hogy van miért követni a csinos magyar lányt.

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/magyar-influenszerert-rajong-a-vilag-ezzel-nyerte-meg-maganak-az-embereket/v4vlsz5

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Leave a Comment