nov 1, 2019
7 Views
0 0

Sokkoló videó: egy 11 éves kislánnyal erőszakoskodott ez a rendőr, majdnem a karját is eltörte

Written by

A brutális iskolai lövöldözések miatt a legtöbb amerikai tanintézménybe körzeti rendőröket vezényeltek, hogy visszatartsák, adott esetben megfékezzék a mészárlást. Egy nemrég feltöltött felvételen azonban a rendőrök nem a munkájukat végzik, hanem egy 11 éves kislányt vegzálnak, annak ellenére, hogy a kislány többször elsírta magát és kérte őket, hogy fejezzék be az erőszakoskodást.

A felháborító videót Zachary Christensen rendőr készítette a testkamerájával az új-mexikói általános iskolában. Christensen negyed órán keresztül kínozta a szerencsétlen kislányt, amiért nem egy, hanem két doboz tejet vett el a menzán.

A rendőr eleinte verbálisan zaklatta a lányt, majd az udvarra érkezve megragadta és a falhoz szorította. A falnál minden brutalitását bevetve a földre lökte és meg akarta bilincselni. A lány eközben magatehetetlenül zokogott, sikítozott, de ez a rendőrt egyáltalán nem érdekelte, sőt arra parancsolta a lányt, hogy ne ellenkezzen.

A traumákat átélő lányt végül 15 perc erőszakoskodás után elengedte a kegyetlen egyenruhás.

Az iskola vezetősége és a rendőrkapitány is elnézést kért a kislánytól.

https://www.blikk.hu/hoppa/durva/egy-11-eves-kislannyal-eroszakoskodott-ez-a-rendor-a-karjat-is-majdnem-eltorte-uj/jn6mq0d

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Leave a Comment