nov 12, 2019
2 Views
0 0

Brutálisan megvertek egy nőt egy pásztói hotelben

Written by

Egy nyugalmazott katonai alezredes brutálisan összevert egy nőt november 10-én hajnalban egy pásztói hotelben – tudta meg a 168 Óra. A bántalmazásról az áldozat Facebook-bejegyzésben számolt be, azt írja, támadója eltörte az orrát, „szétzúzta” a fejét és a testét, kitépte a haját és majdnem megfojtotta.

A nő arról is ír bejegyzésében, hogy korábban „hiába kértem távoltartási végzést és személyi védelmet a jogszabályok nem teszik lehetővé. Hiába próbáltam jelezni a szakvonal felé (akik fegyveres szervek alkalmazottaira dolgoznak), nem tesznek semmit”.

Írásából az is kiderül, nem ez az első eset, amikor a férfi durván bántalmazza:

2019. augusztus 09.-én hajnalban lakásomon felkeresett és annyira megvert, hogy szintén nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtem el tőle. Szétszakította a bal fülemet beszakítva a dobhártyámat is, nem jelentettem fel. Tudjátok miért nem? Mert rangjára hivatkozva azt ismételgette, hogy amennyiben megteszem én fogok pórul járni. Nyugalmat szerettem volna már végre, megszabadulva tőle. Most a kórház jelentette fel és most, hogy november 10-én újra születtem erős szervezetem által, fel fogok épülni és kiállok végre magam mellett, hogy ne legyen esélye Istvánnak meggyilkolni engem.

A Nógrád megyei rendőr-főkapitányság a 168 Órának azt írta, hogy az ügyben büntetőeljárás van folyamatban, melynek részleteiről az eljárás érdekében nem adhatnak bővebb tájékoztatást.

https://24.hu/belfold/2019/11/12/brutalisan-megvertek-egy-not-egy-pasztoi-hotelben/

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
· · ·
Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Leave a Comment