nov 8, 2019
10 Views
0 0

20 fok is lehet a hétvégén

Written by

Ma az ország nagy részén erősen felhős, párás, a Dunától keletre borult idő lesz, napsütés csak kevés helyen lehet, írja az OMSZ. Késő estig a Tiszántúlon várható jelentős eső, majd arrafelé megszűnik a csapadék, ezt követően a Dunántúlon valószínű újabb eső. Éjszaka az Alföldön felszakadozik, csökken a felhőzet, ezért párásság, köd képződik. Holnap napközben az Alföldön is növekszik a felhőzet, a pára, köd megszűnése után a Duna-Tisza közén néhány, a Tiszántúlon még több órára kisüt a nap. A Tiszántúl kivételével több helyen fordulhat elő eső. A déli, délkeleti, majd holnap az északira forduló szél többfelé megélénkül.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton általában 10 és 17 fok között várható, sőt a Tiszántúlon 18, 20 fok is előfordul.

A vasárnaptól szerdáig tartó időszak elején még erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd vasárnap délután és hétfőn lehetnek hosszabb-rövidebb napos időszakok, később ismét sok lesz a felhő. Vasárnap a nap első felében sokfelé várható eső, zápor, majd átmeneti szünet után kedd délutántól ismét egyre több helyen valószínű csapadék.

https://24.hu/belfold/2019/11/08/20-fok-is-lehet-a-hetvegen-2/

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Leave a Comment