jan 21, 2020
6 Views
0 0

Fogdosta és késsel fenyegette a vonaton utazó egyetemista lányt, öt év börtönt kapott

Written by

Fogdosta és késsel fenyegette a vonaton utazó egyetemista lányt, öt év börtönt kapott

A férfi fényes nappal, ittas állapotban zaklatta a lányt egy Budapestről Záhonyba tartó vonaton.

Fogdosta és késsel fenyegette a vonaton utazó egyetemista lányt, öt év börtönt kapott

A férfi egyre agresszívabbá vált, a lány tiltakozása ellenére fogdosta őt és tudtára adta többször is, hogy közösülne vele és “gyereket csinálna” neki. Amikor a lány távozni akart a fülkéből, a férfi kést rántott és fenyegetőzött, hogy nem mehet sehová. Csak akkor hagyta el a vádlott a fülkét, amikor a lány sikoltozásba kezdett. A lány végül a jegykezelő segítségét kérte, aki értesítette a rendőrséget.

A vádlott Debrecenben szállt le a vonatról, a rendőrök itt találták meg egy kocsmában az állomás közelében, ahol le is tartóztatták és a nála lévő kést lefoglalták.

A férfi bírósági eljárás során először tagadta a vádakat, majd vallomását az elé tárt tényekhez képest folyamatosan módosította. Eleinte azt is tagadta, hogy találkozott volna a sértettel, majd miután megmutatták neki a lány által telefonnal rögzített beszélgetést, ezen az álláspontján is változtatott.

A férfit végül aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt 5 év 3 hónap börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre és 6 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az ügyész az ítélet indoklásában kifejtette, hogy kizárólag súlyosbító körülmények jöttek szóba a vádlottal kapcsolatban, amelyek közül a legsúlyosabb a többszörös büntetett előélet volt.

atv.hu

Ajánlom

http://www.atv.hu/belfold/20200121-fogdosta-es-kessel-fenyegette-a-vonaton-utazo-egyetemista-lanyt-ot-ev-bortont-kapott

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Leave a Comment