dec 3, 2019
3 Views
0 0

Életfogytiglant kapott a kenézlői kettős gyilkos, aki sodrófával verte agyon élettársát és testvérét

Written by

Életfogytiglant kapott a kenézlői kettős gyilkos, aki sodrófával verte agyon élettársát és testvérét

A bíróság a férfit különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés miatt életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte és tíz évre eltiltotta a közügyektől.

A férfi egy házban lakott élettársával és annak nővérével, a két későbbi sértettel. 2018. február 12-én a vádlott és a sértettek között vita alakult ki a férfi féltékenysége miatt, nem sokkal később pedig dulakodni kezdtek. A férfi fakaróval ütlegelte a testvérpárt, az ütések főként a fejükön érték az áldozatokat. Súlyos koponyasérüléseikbe a helyszínen belehaltak.

Az 51 éves férfi legkorábban 35 év után szabadulhat.

A törvényszék enyhítő körülményként értékelte, hogy a vádlott a cselekmény elkövetését részben beismerte. Ezzel szemben súlyosító körülmény volt, hogy büntetett előéletű és a kettős gyilkosságot is egy folyamatban lévő büntetőeljárás alatt, közeli hozzátartozók sérelmére követte el.

Az ügyész tudomásul vette a bíróság döntését, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett. A per a Debreceni Ítélőtáblán folytatódik.

atv.hu/MTI

http://www.atv.hu/belfold/20191203-eletfogytiglant-kapott-a-kenezloi-kettos-gyilkos-aki-karoval-verte-agyon-elettarsat-es-testveret

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Leave a Comment