jan 10, 2020
26 Views
0 0

27 évesen meghalt az Amerikai Horror Story színésze

Written by

Nem tudni, mi okozta Harry Hains halálát.

Meghalt Harry Hains, a Netflix The OA című sorozata és az Amerikai Horror Story című sorozat színésze. A mindössze huszonhét éves ausztrál színész halálának tényét édesanyja, a szintén színész Jane Badler is megerősítette.

A Melbournben született Hains Londonban és New Yorkban is sokat élt, halála előtt Los Angelesben lakott, és színészi karrierje mellett modellkedett, valamint Antiboy néven zenélt is. Hains korábban beszélt arról, hogy magát genderfluidnak tartja, azaz nem teljesen van kőbe vésve nemi identitása. A Guardian a Boys By Girls magazin interjúját idézi:

Tudom, hogy férfinak születtem, de nem gondolom, hogy megtestesíteném azt, amit a férfilét jelent. Abban hiszek, hogy legyünk azok, akik lenni akarunk. Csak zavart szül, ha megpróbáljuk felcímkézni magunkat, így én igyekszem távol maradni a címkéktől.

Ugyanebben az interjúban a színész arról is beszélt, hogy gyerekkorában az álmatlanság egy nagyon súlyos típusától szenvedett. Halálának oka ismeretlen, ám édesanyja posztjában mentális zavarokról és függőségről írt.

Kiemelt kép: Albert L. Ortega/Getty Images

https://24.hu/kultura/2020/01/10/meghalt-harry-hains-amerikai-horror-story/

(Visited 2 times, 1 visits today)
Article Categories:
24.hu · meghalt
banner

Leave a Comment