nov 12, 2019
4 Views
0 0

Meztelenül táncolt egy rendőr a diszkóban. Nem, nem beöltözött sztriptíztáncos volt

Written by

Lehet, ez nem is tánc, a lábán alig tudott állni.

Felfüggesztettek egy conway-i rendőrt, miután egy olyan felvétel került ki róla, hogy meztelenül táncol egy Little Rock-i klubban – írta a KATV. Cebron Hackett szolgálaton kívül volt, mikor tök részegen megjelent a diszkóban, ahol meztelenre vetkőzött még október 13-án.

Mi nem hisszük el

A férfiről kikerült egy videó is, amiben már teljesen csupaszon táncolgat a Journey Don’t Stop Believin’ című számának feldolgozására. Láthatóan tökrészeg, össze-vissza dülöngél, mikor odamegy egy biztonsági őr, megpróbálja ellökni magától, de csak ellesnie sikerül. Végül két őr vezeti ki a táncparkettről, még meztelenül, hogy aztán ki is tessékeljék a diszkóból. Kint két rendőr beszélt vele, miközben egy férfi segítségével megpróbált felöltözni, majd megjelent még egy rendőrautó még két tiszttel. Hackett nem sokkal később elgyalogolt.

[embedded content]

Hogy utána mi történt, az nem teljesen tisztázott. Állítólag conway-i kollégái mentek érte, akik a kapitányság közelébe vitték, ahol beszállt a saját kocsijába és hazavezetett. Annak ellenére, hogy ekkor még biztos nagyon ittas volt. Mindenesetre semmivel sem gyanúsították meg.

https://24.hu/elet-stilus/2019/11/12/tanc-rendor-egyesult-allamok-felfuggesztes-diszko-klub-meztelen-csupasz/

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Categories:
24.hu
banner

Leave a Comment