nov 9, 2019
3 Views
0 0

Helen Mirren ciki sztorit mesélt arról, mikor Erzsébet királynőék meghívták teázni

Written by

Nagyon befeszült, mikor a teát kellett ízesítenie.

Helen Mirren nemrég arról beszélt egy eseményen, mennyire ciki élménye maradt arról, mikor Erzsébet királynő meghívta őt egy délutáni teára. Ahogy a színésznő mesélte, ő azt gondolta, rajta kívül vagy 200 ember lesz még ott, ahogy az általában lenni szokott a Buckingham-palotában.

Bementem a szobába, és kábé nyolcan lehettek bent: a Királynő, Fülöp herceg, valami sejk és egy csomó olyan fazon, akik mindent tudtak a lovakról. Én persze semmit nem tudtam az állatokról, Erzsébet királynő viszont profi a témában.

Mirren elmondta, kétségbeesett próbált udvariasan társalogni a lovakról, de csak néhány olyan kifejezést tudott mondani, amik szakzsargonnak számítanak. Majd megvitatták Erzsébettel azt is, mi van Fülöp herceg szendvicsében.

Még rosszabbra fordult a helyzet:

Kaptam egy csésze teát. A tej Fülöp herceg oldalán volt, így nem fértem hozzá. Én meg teljesen lefagytam, és fogalmam sem volt, hogy kérjem el a hercegtől, miként szólítsam meg. Uram? Őfelsége? Őméltósága? Vagy csak a lakájt kérjem meg, hogy adja ide? Végül inkább nem raktam bele tejet.

– zárta le a történetet, de hozzátette: egy percig sem érezte, hogy furán néznének rá a család tagjai.

Kiemelt kép: Dia Dipasupil/Getty Images

https://24.hu/szorakozas/2019/11/09/helen-mirren-tea-erzsebet-kiralyno-sztori-ciki/

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Categories:
24.hu
banner

Leave a Comment