nov 30, 2018
78 Views
0 0

Kék Bogár lehet a legújabb DC-s mozis szuperhős

Written by

A DC és a Warner Blue Beetle-filmet tervez készíteni.

A TheWrap megerősített információi alapján Gareth Dunnet-Alcocer forgatókönyve alapján a DC és a Warner új képregényfilmet kezdett el fejleszteni, melynek főszereplője nem más lenne, mint Kék Bogár, vagyis Blue Beetle, akinek az alteregója Jamie Reyes lenne, vagyis ő lehetne az első latino DC-s szuperhős a nagy vásznon.

A Keith Giffen, John Rogers és Cully Hammer által megalkotott Jaime Reyes a harmadik a sorban, aki a füzetekben feltűnt Kék Bogárként – előtte Dan Garret és Ted Kord bújt a maskarába. Reyes először a 2006-os Infinite Crisis ötödik számában szerepelt, majd még ugyanabban az évben saját képregény-sorozatot kapott.

A képregényes sztori szerint Jaime Reyes egyszer két barátjával, Pacóval és Brendával hazafelé tartva felfedez egy Blue Beetle szkarabeuszt, félig a földbe temetve egy elhagyott teleken. Kíváncsiságból hazaviszi, és a szkarabeusz éjszaka életre kel, és beékeli magát Jamie gerincébe, ami révén egy földönkívüli technológiával megáldott páncéllal látja el, melynek viselője képes ereje és sebessége nagyságát elég széles skálán változtatni. Az már csak bónusz, hogy a páncél segítségével fegyvereket, pajzsokat és még szárnyakat is képes teremteni.

Forrás: https://sg.hu

(Visited 15 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
Uncategorized
banner

Leave a Comment