nov 30, 2018
2604 Views
0 0

Brutális hardvert kap a Galaxy S10

Written by

Lehet tényleg lesz egy “tepsi edition” amiben benne lesz a 10-12 GB RAM, de a normál méretűben biztos, hogy kevés lesz, max 6 GB. Ahogy az előttem szólók is mondták, a Samu (annak ellenére, hogy házon belül állítja elő a memóriát) mindig is fösvény volt a memória terén, emlékszem, már az S9 megjelenése napján bizonygatták a promótereik, hogy “elég lesz az”. És tényleg, elégnek elég, de azért egy flaghip esetén az ember nem azt várná el, hogy “elég” legyen benne. Olyan ez, mint egy Ferrarit kiadni egy 120 lóerős motorral, aminek a csúcssebessége 150 Km/h. Hiszen elég az, 130 a sebhatár…

Amúgy meg úgysem ér semmit az egész, ha 2-3 év után szoftveresen lelassítják a telókat, ugyan úgy dobhatod ki, mint egy 100 ezres vackot. Akkor meg minek költsön az ember flagshipre, ha semmivel sem tartósabb, mint egy átlagos, középkategóriás teló.
A támogatása sem hosszabb (vagy nem sokkal, max 6 hónappal, de még így is bűn kevés).

Amúgy ezen látszik jól, hogy elfogytak az ötletek, nem tudnak mit fejleszteni (félreértés ne essék, nekem sincs még csak tippem sem, hova lehetne még fejlődni – az összehajtható telefont baromságnak tartom, hologram még nincs, szóval…).

Az S6/S7 vonal volt az, ami tényleg nagy újítást hozott, azóta csak apró ráncfelvarrás az összes S szériás teló. Sokan “innovációnak” tartják az alsó felső káva eltűnését, de ezt én nem tartom annak, mivel egyfelől ezt már évekkel ezelőtt meg lehetett volna lépni, másfelől annyit nem is hoz a konyhára, (és kisebbek se lettek a telók, csak a kijelző lett – számomra – fölöslegesen nagy). A gombok eltűnése meg olyan, hogy soha nem is lett volna szabad gombokat használni egy androidos telón. Sony/LG évek óta virtuális gombokat használ, ha másért nem is, ezért szerettem őket.

Összességében nekem nagyon új jön le a dolog, hogy “jön a 10. évforduló, emiatt nagyon kéne durrantani, de semmi olyant nem tudunk, amit más már ne adott volna ki akár évekkel korábban, akkor menjünk bele a számháborúba.” És persze jó Samsungosan ez is csak a legnagyobb S10-re lesz igaz, a két másik S10 lefogadom, hogy egy 100 rugós kínai teló tudását örökli majd meg. Természetesen 3-szoros áron.

Forrás: https://sg.hu

(Visited 3 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
Uncategorized
banner

Leave a Comment