Júl 21, 2019
51 Views
0 0

Váratlan csapással, Justin Bieber beszólásával folytatódik a Trump–Kanye West–A$AP Rocky-ügy

Written by

Ahogy azt korábban megírtuk, Donald Trump amerikai elnök nemrég twittelte, dumcsizott haverjával, Kanye Westtel, és megígérte neki, mindent megtesz, hogy kis barátjának kis barátja, A$AP Rocky kiszabaduljon a svéd börtönből, ahová azért került, mert testőreivel együtt összevert valakit.

Hát ebből a remek baráti hangulatú traccspartiból Justien Bieber sem akart kimaradni, viszont ő megspékelte a mondandóját egy váratlan fordulattal:

Én is szeretném, hogy a barátomat kiengedjék. Értékelem az erőfeszítéseidet, hogy segíteni próbálsz neki. De ha már így belejöttél, Donald Trump, esetleg nem engednéd ki a ketreceikből azokat a gyerekeket?

– replikázott vitriolosan az egykori tinisztár az USA migránspolitikájára és annak magját jelentő elkülönítő táborokra utalva.

Trump egyébként azóta saját bevallása szerint jót beszélgetett a svéd miniszterelnökkel, aki biztosította őt arról, hogy A$AP Rockyval jól fognak bánni. Cserébe az amerikai elnök biztosította őt arról, hogy a rapper nem jelent kockázatot, és személyesen is kezeskedik érte.

Az is kiderült, hogy a két vezető 48 órán belül ismét beszélgetni fog egymással, úgyhogy előbb utóbb csak megoldódik majd az ügy.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Article Tags:
·
Article Categories:
Index.hu · Mindeközben · Zene
banner

Leave a Comment