Júl 11, 2019
23 Views
0 0

Egy republikánus politikus nem engedett fel egy újságírónőt a kampánybuszára, mert megígérte a feleségének, hogy sosem lesz kettesben egy idegen nővel

Written by

A Mississippi kormányzói székéért induló republikánus politikus, Robert Foster nem volt hajlandó felengedni a kampánybuszára egy helyi újságírónőt, mert az nem vitte magával egy férfi kollégáját is. 

Foster és Campbell 

A Mississippi Today újságírója, Larrison Campbell egy napjára kísérte volna el a kampányon lévő politikust, de Foster ebbe nem egyezett bele. Mint mondta, elővigyázatosságból, mert nem akar semmiféle gyanút kelteni a házasságával kapcsolatban. A CNN műsorában azt is elmondta, hogy ez az ő kampánybusza, és ezen ő hozza a szabályokat.

A 36 éves jelölt többek között a hitére és a vallására hivatkozva beszélt arról, hogy megígérte a feleségének, sosem lesz kettesben valakivel, aki a másik nemhez tartozik. Az amerikai jobboldal mélyen vallásos részén ez elterjedt nézet, az alelnök, Mike Pence is beszélt már arról, hogy sosem enne kettesben egy másik nővel, aki nem a felesége. 

A politikus elmondta, hogy a világban látott dolgok számítanak ma már a valóságnak, és nem akarja felkínálni senkinek a lehetőséget, hogy azt gondolja, olyasvalamit tett, amit nem lett volna szabad. Foster szerint ráadásul a #MeToo-mozgalom óta a férfiak állandó támadás alatt állnak. Épp ezért soha nem fogja kitenni magát olyan helyzetnek, hogy egy nő megvádolhassa. Amikor megkérdezték, hogy egy férfi újságírót felengedett volna-e egy napra a buszra, közölte, hogy igen. 

Campbell korábban számos alkalommal interjúvolta már meg a politikust, most pedig szexistának nevezte a döntését, és szerinte ha annyira ragaszkodik a férfitársasághoz, akkor Fosternek kellett volna biztosítania egyet a közös út idejére. Foster ugyanakkor azt mondta, hogy túl kicsi a kampánycsapata, és épp nem tudtak senkit felszabadítani. 

Campbell szerint viszont Foster azt állítja, hogy a nő elsőnek egy szexuális tárgy, és csak másodsorban lehet riporter. Azt sem érti, hogy akar kormányzó lenni, ha nem bír kettesben meglenni egy nővel egy irodában, hiszen a jelenlegi kormányzónak is számos női beosztottja van. Foster szerint erre megoldás lehet a nyitva hagyott ajtó, de egy 15 órás kampányút más téma. (BBC)

Népszerű

https://444.hu/2019/07/11/egy-republikanus-politikus-nem-engedett-fel-egy-ujsagironot-a-kampanybuszara-mert-megigerte-a-felesegenek-hogy-sosem-lesz-kettesben-egy-idegen-novel

(Visited 2 times, 1 visits today)
Article Categories:
444 · Külföld
banner

Leave a Comment