Sze 10, 2019
2 Views
0 0

A Jobbik megyei listáján szerepel Kulcsár Gergely

Written by

Norbert Hoferrel, az Osztrák Szabadságpárt elnökével tárgyalt a Orbán Viktor a Karmelita kolostorban.
A miniszterelnök az egyeztetés után azt mondta, hogy a két ország számos kérdésben hasonlóan gondolkozik, és a mostani tárgyalással azt akarták megerősíteni, hogy több fontos pontban is egyetértenek.
Magyarország érdekelt abban, hogy Ausztria ezután is határozottan utasítsa el a terrorizmus minden formáját, továbbra is mondjon nemet a politikai iszlámra, és segítsen megvédeni Európát a migránsoktól – jelentette ki a kormányfő.
Ursula von der Leyen elnöksége új Korszakot nyithat az Európai Unióban – mondta a kormányzóvivő A Hír Tv Magyarország Élőben című műsorában.
Hollik István szerint ezt jelzi az is, hogy a vártnál erősebb pozíciót kapott Trócsányi László azzal, hogy a szomszédságpolitikáért és az EU bővítésért felelős biztos lehet.
A mindenkori magyar kormány és az állam számára kulcsfontosságú intézmény a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, amelyen a közszolgálatba jelentkezők jelentős részét, köztük a katonákat és rendőröket képzik – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter.
Gulyás Gergely a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet érintő várható változtatásokról szólva azt mondta, szeretnék, ha a közigazgatási elit is innen kerülne ki, a következő évtől diplomáciai akadémia is elkezdi működését az egyetemen.
Magyarország ereje a munkát vállalók teljesítményétől függ, a kormány ezért munkalehetőséget akar biztosítani mindenkinek, aki dolgozni szeretne – jelentette ki Tuzson Bence államtitkár.
Tíz magyar családból kilenc érvényesíteni tudja a családi adókedvezmény valamely formáját – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.
Rétvári Bence szerint sikeres a júliusban meghirdetett Családvédelmi Akcióterv is: két hónap alatt 36 ezren igényelték a négy támogatási forma valamelyikét.
Feljelentést tett a józsefvárosi választási iroda választás rendje elleni bűncselekmény és személyes adattal visszaélés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen a Magyar Nemzet cikke alapján.
A Magyar Nemzetben megjelent Csalásra építheti kampányát Budapesten az ellenzék című cikk szerint feltételezhető, hogy „csalással, törvénytelen eszközök igénybevételével” készül az önkormányzati választásokra a fővárosi ellenzék.
Nyomoz a rendőrség az ellenzék adatkezelési botránya miatt – közölte a rendőrség tájékoztatása alapján online felületén a Magyar Nemzet.
Adósságba sodorja Zuglót Karácsony Gergely, még a kerületi egyházak támogatására szánt pénzt sem képes kifizetni – tudta meg a Magyar Hírlap.
Tudástárat hoz létre az Innovációs és Technológiai Minisztérium a gyorsan növekvő és innovatív vállalkozások segítésére a Magyar multi program keretében – közölte György László államtitkár.
Magyarország internetlefedettségben a világ élvonalában jár – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.
Szeptember 15-ig kell megfizetniük az agrárkár-enyhítési rendszer tagjainak a kárenyhítési hozzájárulást, és legkésőbb szeptember 30-ig van lehetőségük a termelőknek az idei aszálykár bejelentésére – hívja fel a figyelmet az Agrárminisztérium.
A kormány erejéhez mérten mindig támogatni fogja a gazdaságban már bizonyított magyar családi vállalkozások értékes kezdeményezéseit – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes.
Három kutatási területéhez 1,7 milliárd forintos támogatást kapott az Eötvös Loránd Tudományegyetem a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal Tématerületi Kiválósági Programja keretében.
Új kirendeltséget nyitott Budapesten a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató.
Megkezdi debreceni csomagoló és logisztikai üzemének építését a német Deufol cég – jelentette be a vállalat ügyvezető igazgatója.
Trócsányi Lászlónak a bővítés- és szomszédságpolitikáért felelős tárcát szánja az Európai Bizottság megválasztott elnöke, Ursula von der Leyen.
Magyarország céljai egyértelműek, és azok megegyeznek az új uniós bizottságéval a Nyugat-Balkán uniós integrációját illetően – jelentette ki az Európai Bizottság megválasztott elnöke, Ursula von der Leyen Brüsszelben.
Nagy megtiszteltetésnek nevezte Trócsányi László mind maga, mind Magyarország számára, hogy a szomszédság- és bővítéspolitikai tárcát kapta az Európai Bizottság megválasztott elnökétől.
Közép-Európa és Németország együttműködése alapvetően határozza meg az EU jövőjét – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Berlinben.
A németek soha nem felejtik el a magyarok 1989-ben tanúsított bátorságát, amellyel hozzájárultak Németország egységének helyreállításához – hangsúlyozta Wolfgang Schäuble, a német szövetségi parlament elnöke Berlinben.
Magyarország függetlensége és Németország egysége összekapcsolódik, a demokratikus és erős Európa jövőjének különleges alkotóelemét képezi, ez a 30 éve történt magyarországi határnyitás máig szóló üzenete – mondta Kövér László házelnök Berlinben.
Másodszorra sem sikerült elfogadtatni a londoni alsóházban az előrehozott parlamenti választásokról beterjesztett miniszterelnöki kezdeményezést, mivel a szavazáson nem gyűlt össze az indítvány jóváhagyásához előírt kétharmados többség.
Az orosz légierő légi csapásokat hajtott végre a Szíria északnyugati részén aktív dzsihadisták állásai ellen, tíz nappal a térségben kihirdetett tűzszünet után – jelentette az OSDH nevű szervezet.
Észak-Korea két újabb rakétát lőtt ki az ország nyugati részéből keleti irányba – jelentette a Yonhap dél-koreai hírügynökség.
A nigériai hadsereg több mint ezer gyermeket tart fogva, akiket azzal gyanúsítanak, hogy kapcsolatban állnak a Boko Haram terrorista szervezettel – közölte a Human Rights Watch nemzetközi jogvédő szervezet.
Választási győzelme esetén Izrael annektálja a Jordán-völgyet – közölte Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök.
Donald Trump kérésére lemondott John Bolton, az amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója – jelentette a Fox televízió.
Huszonötezer fölé emelkedett az égei-tengeri görög szigeteken tartózkodó menedékkérők száma.
Greenpeace-aktivistákat vettek őrizetbe Gdanskban egy szénszállító hajó kikötésének akadályozásáért.
31 embert halálra tapostak, és százan megsérültek az iraki Kerbelában a síita iszlám legszentebb ünnepének számító asúra vallási ünnepén kitört pánikban – közölte az iraki televízió.
A Csendes-óceánba kell öntenie a fukisimai atomerőművet üzemeltető cégnek a nyolc évvel ezelőtt természeti katasztrófa áldozatává vált erőműben felgyülemlett sugárszennyezett vizet – közölte Harada Josiaki japán környezetvédelmi miniszter.
Meghalt egy férfi Budapesten, amikor kigyulladt egy lakás a II. kerületi Széplak utcában.
Jogerősen nyolc év fegyházbüntetésre ítélte a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla a bicskei gyermekotthon volt igazgatóját, aki a felügyeletére bízott kiskorúakkal szexuális kapcsolatot létesített.
Jogerősen hat év kilenc hónap börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla egy szerb férfit, aki több mint száz kilogramm hasist próbált Magyarországon keresztül Ausztriába csempészni 2017-ben.
Havas Attila megnyerte a motorcsónakos Hidro GP F-500-as világbajnoki sorozatot.
Férfi kézilabda NB I: Telekom Veszprém – Grundfos Tatabánya KC 33:22; MOL-Pick Szeged – Váci KSE 39:23
Női kézilabda NB I: FTC-Rail Cargo Hungaria – DVSC Schaeffler 30:30

http://hirtv.hu/ahirtvhirei/a-jobbik-megyei-listajan-szerepel-kulcsar-gergely-2487051?utm_source=feed&utm_medium=rss

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Categories:
hírtv
banner

Leave a Comment