nov 19, 2018
22 Views
0 0

Szinte biztos, hogy „lyukas” lesz a Samsung Galaxy S10 kijelzője

Written by

A Samsung Galaxy S10 megjelenéséig még hónapok vannak hátra, azonban ahogyan az lenni szokott, az információk már folyamatosan szivárognak a telefonról. Az egyik legjobb dolog, amit tudni lehet a mobilokról, az az, hogy a Samsung belógó szenzorsávot nem fog használni, mégis megoldja majd azt, hogy a kijelző „faltól falig” érjen. Ez az Infinity-O kiejlző segítségével lehetséges, amely egy olyan, a teljes előlapot elfoglaló panel, amelybe mindössze egyetlen apró lyukat vágnak, hogy az előlapi kamera kilásson.

Habár eddig abban is reménykedhettünk, hogy a kamera és a szenzorok a panel mögé kerülnek, a technológia egyelőre úgy tűnik, nem elég fejlett ahhoz, hogy ez a konfiguráció megvalósulhasson. A legnagyobb gondot szinte biztosan az okozza, hogy az OLED-panel relatív kevés fényt enged át ahhoz, hogy az előlapi kamerával megfelelő minőségű képek készülhessenek.

Ez persze azt is jelenti, hogy a képen mindig lesz egy lyuk; de a Samsung nyilván átalakítja majd a szoftvert úgy, hogy ez ne okozzon használat közben túl sok problémát.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Article Categories:
geeks
banner

Leave a Comment

Inline
Inline