aug 9, 2018
22 Views
0 0

Ralph lezúzza a netet

Written by

A Rontó Ralph második része hátrahagyja a játékgépek korának nosztalgiáját, és megmutatja azt a helyet, ahol a mai fiatalok töltik a szabadidejüket.

Az alkotók sikeresen végrehajtották a bravúrt, hogy egyszerre tanítják az internet működését, miközben annak rendszeres felhasználóit sem untatják – sőt az egész film tele van ötletes és vicces kikacsintásokkal. Ami viszont kiemelkedővé teszi a Disney animációs filmjét, az nem a keresőszerverek, vírusok és kéretlen reklámok kreatív megszemélyesítése, hanem az a keserédes történet, amit a barátságról mesél. Ralph és Vanellope kapcsolatát válságba taszítja, hogy míg az egyik változásra vágyik, a másik görcsösen kapaszkodik a megszokottba. A Ralph lezúzza a netet nem hazudja el a sokak számára ismerős élethelyzet megoldhatatlanságát, és szokatlanul érett képet fest az igaz barátságról. A kicsik és a nagyok is tanulhatnak belőle.

Ralph Breaks the Internet

amerikai animációs film, 112 perc, 2018

Hat évvel az első rész történései után Ralph és Vanellope felfedez egy wifi routert a játékteremben, ami egészen új kalandokat nyit meg kettejük előtt.

Forgalmazza: Fórum Hungary
Bemutató: 2019. január 10.

Vetítések

Kapcsolódó cikkek

(Visited 7 times, 1 visits today)
Article Categories:
est.hu
banner

Leave a Comment

Inline
Inline