aug 20, 2019
11 Views
0 0

Megvan, mi lesz a következő James Bond-film címe és sztorija

Written by

Ötödször ragad fegyvert 007-es ügynökként Daniel Craig, de a filmet eddig csak Bond 25-ként emlegették, értelemszerűen azért, mert ez lesz a 25. Bond-film a sorban. De a stúdió ma bejelentette: a hivatalos cím No Time To Die lesz, azaz nagyjából az, hogy “Nincs idő meghalni”. 

Hogy a magyar mozikba tükörfordítással, vagy esetleg egy olyan leleménnyel jut majd el, a film, mint hogy “A 007-es utas: a Halál”, az még nem derült ki, de erősen szurkolunk az utóbbinak.

A hírt egy rövid, de látványos Twitter-posztban osztották meg, de a producerek azt is elmondták a Reutersnak, hogy a film sztorija nagy vonalakban a következő lesz: Bond épp fene nagy nyugalomban él Jamaikán, mivel már visszavonult az aktív szolgálattól, amikor egy régi CIA-s barátja megjelenik nála, hogy segítséget kérjen. Így Bond elvállal egy küldetést, amely során meg kell mentenie egy elrabolt tudóst, de ez nem megy olyan könnyen, mert a rejtélyes ellenfelének olyan fegyvere van, ami a legmodernebb és legveszélyesebb technikát alkalmazza.

 A stúdió azt is közölte, hogy az angol bemutatót 2020. április 3-án, az amerikait pedig április 8-án tartják majd. Eredetileg már idén novemberben be kellett volna mutatni, de mivel kirúgták az eredeti rendezőt, Danny Boyle-t, a forgatás csúszott, sőt, még az ez után kiírt, Bálint-napi bemutató sem jött be végül.

A filmbe visszatérnek olyan korábbi szereplők, mint Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny), Ben Whishaw (Q), és szokatlan módon még egy korábbi Bond-lány, Lea Seydoux is, akivel interjút is készítettünk, amikor Enyedi Ildikóval forgatta Magyarországon A feleségem története című regényt.

Ne maradjon le semmiről!

(Visited 3 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
Cinematrix · Index.hu
banner

Leave a Comment