aug 13, 2019
53 Views
0 0

Így kezdett új életet Ábrahám Edit, a Barátok közt egykori Klaudiája

Written by

Berényi Klaudia megtestesítője Ábrahám Edit maga döntött úgy 2014-ben, hogy az alkotók szüneteltessék karakterét: a színésznő többet szeretett volna foglalkozni önmagával, színházi szerepeivel, illetve a családjával.

“Nagyon-nagyon mellbevágó volt számomra, amikor beléptem az öltözőmbe és tudtam, hogy egy darabig itt nem leszek, és hogy egy darabig nem fogok átöltözni Klaudiába” – Mesélte aszínésznő 2014-ben a Fókusznak távozását követően.

A karaktert a nézők mai napig hiányolják, számtalanszor megállítják azzal a kérdéssel, hogy mikor tér vissza és nem csak kisebb, hanem tartós időszakra. A nézők várják, hogy ismét gonoszt játsszon, melyet a színésznő is hiányol, hiszen szerinte ez az igazi színészi kihívás.

Klaudia karakterének és Edit magánéletének egyetlen közös pontja volt, tragédia, szerelmi csalódások és megannyi nehézség ellenére mindketten talpra tudtak állni.

“Volt az életemnek egy olyan nagyon-nagyon mély pontja, mikor sem magánéletileg sem szakmailag, semmi nem ment – vagyis full padló. Onnan kellett újraépíteni magam, segítséggel – nem tagadom” – meséli újonnan az RTL stábjának a színésznő. Mindez három évvel ezelőtt történt, mikor elvált férjétől, a színházba se találták meg azok a szerepek, amikre vágyott, így túl az ötödik X-en kezdett új életet az önsajnálat helyett.

“Nem megy egyik pillanatról a másikra, lehet úgy gondolom belekezdeni mindenféle új kapcsolatba, de ha mi magunk nem vagyunk egészségesek, nem vagyunk elég boldogok, talán nem azt az embert fogjuk bevonzani , akit akkor vonzanánk be, ha egészségesek lennénk lelkileg. Az is fontos, hogy az ember valamit letudjon zárni, megtudjon bocsájtani saját magának, hogy megbocsátson a másiknak vagy a környezetnek, akik őt úgy érzi, hogy megbántották. És akkor azt ott lezárja és akkor tud egy teljesen tiszta lappal indulni”

Jelenleg a tiszta lap időszakát éli meg nap mint nap Ábrahám Edit. A nagymamaság minden percét élvezi, melyet unokájával tölthet. Szabad idejében angolul tanul, táncol és sportol.

Úgy érzi most már eltelt annyi idő , hogy úgy érezhesse kerekegésznek érzi magát és eltelt annyi idő, hogy jó lelki állapotba legyen ahhoz, hogy új párkapcsolatba lépjen, ha az élet úgy hozza.876+

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/abraham-edit-baratok-kozt-uj-elet/f31z7gd

(Visited 9 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Leave a Comment