feb 11, 2019
25 Views
0 0

Hihetetlen: Valentin-napi randikat árul egy új-zélandi férfi

Written by

Peter Wilding 12 éves korában agyvérzést kapott, ami majdnem az életébe került. A fiatal fiú kamaszéveit a rehabilitáció töltötte ki, így nem igazán volt ideje randizni – de most bepótolja ezt, egy elég egyedi módon: 22 és 36 között minden egyedülálló nőnek ad egy esélyt, és közben még pénzt is keresne. A Facebookon elég részletes ajánlatot tett közzé:

“Már csak tíz nap a Valentin-napig, szóval itt az idő randipartnert intézni! Béreljen ki engem a nagy napra! Különböző csomagokat szolgáltatok, az árak alkuképesek.

Barátzónás általános csomag (15 dollár): egy óra, reggel, egy baráti beszélgetést tartalmaz.

“Randizunk – általános iskolás verzió” (30 dollár): két óra, reggel, kapsz csokoládét és megfogom a kezed, mikor senki sem látja.

Eljátsszuk, hogy érdekesek vagyunk csomag (30 dollár): két óra, nap közben, kapsz pitét és elmegyünk egy gyógyfürdőbe.

Romantikus vacsora (45 dollár): Elmegyünk a McDonald’s-ba, ahol választhatsz egy közepes méretű menüt. Sok fotót csinálunk, és feltöltheted őket a Facebookra.

Vacsora a szüleiddel (45 dollár): 2 óra, este, az ár akkor ennyi, ha ők főznek. Plusz 15 dollárt számolok fel a csókért és azért, ha hazudnom kell egy történetet arról, hogy jöttünk össze; plusz 10 dollárt azért, ha van kisebb testvéred, akivel játszanom kell.

Turbékoló galambok csomag (75 dollár): 4 óra, este, bármilyen ételt választhatsz egy étteremben, ahol megfogom a kezed és meg is csókollak.

“Istenem, randizunk!” csomag (95 dollár): 4 óra, este, drága étteremben eszünk, és egy albumnyi fotót tölthetsz fel Facebookra, megcsókollak a barátaid előtt, és átállíthatod a státuszod “kapcsolatban”-ra. A látszatot két teljes hétig fenntarthatjuk.

Egész éjszakás kombináció (150 dollár): 15 óra, érted megyek a Nissanommal, elmegyünk étterembe, majd kempingezni. Simogathatlak és megcsókolhatlak, de extrákat nem vállalok.

Kiegészítő szolgáltatások:

– régi autóval veszlek fel

– 105 perc hosszúságú film megnézése a szobámban, a hatalmas tévémen +42 dollárért. Jár hozzá a popcorn, de extrákat nem vállalok, bocsi.

– 10 dollárt engedek az árból, ha van egy aranyos kiskutyád, amivel játszhatok.”

Bár a férfi elismeri, hogy leginkább viccnek szánta a kiírást, mégis reméli, hogy jelentkezik valaki.

– Király lenne elmenni valakivel egy félig vakrandira, az árak ezért “alkuképesek” – mondta.

(Mirror)

http://www.blikk.hu/hoppa/wtf/valentin-napi-randikat-arul-egy-uj-zelandi-ferfi/1trefd1

(Visited 12 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Leave a Comment