Júl 22, 2019
10 Views
0 0

900 millió plusz áfáért szerelheti fel a MÁV beléptető kapuit „Mészáros Lőrinc jobbkeze”

Written by

A 4iG Nyrt. nyerte a Magyar Államvasutak Zrt. által kiírt Keretmegállapodás a MÁV Zrt. vagyonvédelmi rendszereinek telepítésére, üzemeltetésére, karbantartására és javítására megnevezésű, uniós, nyílt eljárás keretében lefolytatott közbeszerzést – közölte a 4iG Nyrt. hétfőn a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A projekt célja, hogy támogassa a MÁV Zrt-nél tervezett egységes kártyás beléptetés kiépítését, a meghatározott beléptetési pontokon kártyás beléptető rendszerek telepítésével. Szükség esetén önálló hálózati infrastruktúra telepítése, majd annak illesztése a MÁV intranet hálózatához a már meglévő rendszerek és biztonsági berendezések zavarása nélkül.

A keretmegállapodás időtartama 36 hónap, amely további 12 hónappal meghosszabbítható, amennyiben a keretösszeg a 36 hónapos időtartam alatt nem merül ki.

Az ajánlat értéke 900 millió forint plusz áfa, a szerződéskötési moratórium július 30-án jár le.

Múlt héten egy 1,9 milliárdos tendert húzott be a Mészáros Lőrinc „jobbkeze”, azaz Jászai Gellért vezette cég. A 4iG az utóbbi időben nagyon felfutott, onnan lehet ismerős a nyilvánosság számára a cég neve, hogy július elején megvásárolta a T-Systemset.

Kiemelt kép: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 

https://24.hu/belfold/2019/07/22/mav-4ig-meszaros-lorinc-jaszai-gellert-belepteto-rendszer/

(Visited 3 times, 1 visits today)
Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Leave a Comment