máj 15, 2019
7 Views
0 0

Felfüggesztettet kapott a gyereket nyakából leejtő férfi

Written by
fj

2019.05.15. 21:07

Próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék azt a férfit, aki játék közben leejtette rokona kétéves gyermekét.

A férfi tavaly július 24-én egy családi összejövetelen az udvaron játszott gyerekekkel. A sértett gyerek a nyakában ült, amikor egy másik gyereket próbált meg elkapni esés közben. A mozdulattal együtt a kétéves a nyakából nagy erővel a földre zuhant. A homlokán szenvedett jó látható sérülést. A gyermek anyjának a vádlott azt mondta, hogy a két gyerek egymásnak szaladhatott, amiatt keletkezhetett seb. Az anya rá is kérdezett, hogy nem csúszott-e ki gyermeke a nyakából, de a férfi tagadott. 

A kétéves gyereket még aznap kórházba vitték, a sérülés miatt közvetlen életveszélyes állapotban volt, ezt csak az orvosi beavatkozás hárította el. 

A férfi a bíróságon beismerős vallomást tett, lemondott a tárgyaláshoz való jogához. A bíróság életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértést állapított meg, és hat hónap két évi próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a férfit. 

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
Belföld · Index.hu
banner

Leave a Comment