dec 3, 0001
7 Views
0 0

Megfojtotta, felgyújtotta, csemperagasztóval leöntötte, elásta áldozatát a szegedi gyilkos

Written by

Elrendelte a Szegedi Járásbíróság 30 napra az előzetes letartóztatását pénteken annak a negyvennégy éves nőnek, aki a gyanú szerint 2017 májusában megölte, majd elásta az élettársát.

A gyanú szerint az elkövető párkapcsolatban élt a sértettel annak szegedi ingatlanában. A két nő 2017 májusában otthonukban összeveszett, dulakodni kezdtek, majd a gyanúsított megütötte és megfojtotta a sértettet. A nő ezután a holttestet egy kiásás alatt álló kerti medence gödrébe tette, felgyújtotta, majd csemperagasztóval is leöntötte.

A betemetett gödör fölött a nő sziklakertet alakított ki, hogy ezzel próbálja leplezni a történteket. A gyilkosság után V. Anita az áldozat másik ingatlanában lakó bérlőnek azt mondta, hogy a nő börtönben van és a bérleti díj átvételére őt felhatalmazta.

A gyanúsított ezzel megtévesztette a bérlőt, és 2018 júliusáig jogtalanul vett át 560 ezer forint bérleti díjat. V. Anita a gyilkosságot követően csaknem egy évig élt az áldozat házában, miközben a nő családját különböző történetekkel nyugtatgatta a hollétével kapcsolatban.

A rendőrség a nő eltűnése miatt 2018 júliusában indított eljárást, majd miután felmerült, hogy a történtek hátterében bűncselekmény állhat, kedden helyszíni szemlét tartottak a háznál, és a kertben megtalálták az asszony holttestét.

Elszámoltatása során a gyanúsított hamisan azzal vádolta meg egy férfi ismerősét, hogy segédkezett neki a holttest eltüntetésében. A bíróság – az ügyészi indítvánnyal egyezően – a gyanúsított szökésének, elrejtőzésének veszélye miatt rendelte el a gyanúsított letartóztatását, és megállapította szabadlábon hagyása esetén megkísérelheti a bizonyítási eljárás megnehezítését.

https://24.hu/?p=2380810

(Visited 7 times, 1 visits today)
Article Categories:
24.hu
banner

Leave a Comment

Inline
Inline