dec 3, 0001
12 Views
0 0

Festékszórózott a letakart plakátoknál a Momentum

Written by

Micsoda felhajtás van ma Budapesten a kormányzati plakátkampányos hirdetőtáblák körül. Ma látogat(ott) a fővárosba Manfred Weber, az Európai Néppárt vezetője, hogy beszélgessen Orbán Viktorral a Fidesz esetleges, Néppártból való kizárása ügyében. Az Európai Bizottság elnökét, Jean-Claude Junckert és Soros Györgyöt ábrázoló kormányzati plakátokat valakik – alighanem a kormányzat megbízásából, legalábbis tudtával, jóváhagyásával – letakarták azon az útvonalon, amelyen Weber közlekedett Budapesten.

Az MSZP is akciózott.

Más sem kellett a Momentumnak, ők is kimentek pár ilyen letakart plakát elé, és festékszóróval pingáltak rájuk angolul pár üzenetet, amelyet Webernek szántak.

Olyant például, hogy „Ön vak?”, meg olyant, hogy „Egy nappal ezelőtt itt gyűlöletpropaganda volt”, meg hogy „Itt Jucker volt”.

Hajnal Miklós, a Momentum szóvivője azzal vezette fel a festékszórós akciót, amelyet a Mérce élőben is közvetített, hogy az Orbán-kormány szégyelli megmutatni Weber előtt a plakátokat, ezért takartathatták le. Nem lehet elrejteni a néppárti politikus elől a gyűlöletet, mondta Hajnal.

Kiemelt képen Hajnal Miklós látható. MTI Fotó: Mónus Márton

https://24.hu/?p=2391293

(Visited 6 times, 1 visits today)
Article Categories:
24.hu
banner

Leave a Comment

Inline
Inline